Slipcursus Zandvoort

Bij de Rob slotemakers vestiging in Zandvoort kan u leren uw voertuig te beheersen. Slipvaardigheden worden u in de praktijk aangeleerd nadat u een stukje theorie heeft bestudeert. Na uw theoretische kennis wordt u klaargestoomt om de praktische vaardigheden van uw theoretische kennis te praktiseren. Geweldige oefening om in glibberige situaties de controle over het stuur te behouden. Mocht u zich ooit in een winterse omgeving bevinden is dit een sublieme test om uw rijvaardigheid op gladde ondergronden onder controle te houden. Als het besturen van een auto (voertuig) uw wens is om dit onder de knie te krijgen op bevroren(gladde) wegen is dit een geweldig en bijzonder educatief leerproces! Werkelijk een goede en efficiente opleiding (cursus) om de gladheid in extreme situaties meester te blijven.

Rob Slotemaker is overleden in 1979 op vijftig jarige leeftijd op het circuit van Zandvoort en is een talent die niet geevenaard is deze wereld.

Tags: slippen, cursus, rijvaardigheid, gladheidsactie, winter, sneeuw, glad, ijs, test, oefening, slipcursus, rijvaardigheid, slipvaardigheid, controle, rijtuigbeheersing, voertuigbeheersing, sneeuwbeheersing, gladheidbestrijding, bevriezen, bevroren, zoab, educatie, opleiding, gladheidbeheersing, antislippen, racecursus, stuurmanskunsten, Auto, motor, vrachtwagen, voertuigbeheersing, Interstate, slipschool, driften, anti-slipschool, Zandvoort

Fimpje, video hieronder van een Slipcursus Zandvoort

Maak jouw eigen website met JouwWeb