Vakantie Zandvoort

Hert duinen Zandvoort tijdens uw Vakantie foto hert: Gerard Boukes

Vakantie Zandvoort 'Winter'

Gedurende ieder jaargetijde is er in Zandvoort genoeg te beleven. Uiteraard als er een erg straffe wind staat en de regen met bakken uit de lucht valt zal menig persoon Zandvoort mijden. In de wintervakantie kun je heerlijk over het strand slenteren en gezonde zeelucht inhaleren. De natuur in de omgeving is werkelijk erg uniek, een damhert overdag tegenkomen tijdens een wandeling in de beschermde natuurgebieden is geen uitzondering. Deze van oorsprong schuwe dieren kennen geen natuurlijke vijanden waardoor de populatie erg in omvang toeneemt. Ook fietsen tijdens een winterse dag is aan te bevelen om volop hiervan te genieten tijdens je vakantie in de vrije natuur.

 

Vakantie Zandvoort Lente

Als het zonnetje weer meer begint te schijnen en de mensen weer voor de dag komen zul je merken dat Zandvoort weer begint te leven. De terrassen van de strandtenten krijgen weer een aangename sfeer wanneer de 'brandende bol' nog niet zijn volle kracht heeft . Als dan het kwik nog niet de hoogte bereikt heeft die zomers geliefd is is kun je uit de wind heerlijk bruinen achter het glas. Ook is de 'Keukenhof' dan weer voor het grote publiek toegankelijk. De grote verscheidenheid aan bloemen en planten is een echte publiekstrekker waar bezoekers uit alle windrichtingen verschijnen.

 

Vakantie Zandvoort Zomer

 In de zomervakantie is het een drukte van weleer, vele Duitsers bezoeken de badplaats om van de zon de zee & het strand te genieten. In deze periode is er dan ook veel te doen tijdens Uw vakantie. Zandvoort bruist van de energie, de terrasjes in het gezellige dorp vullen zich snel en dan moet je geluk hebben om nog een plaatsje te vinden. Activiteiten op het strand zoals volleybal worden weer veelvuldig beoefend. Heerlijk om zo van de buitensport te genieten en het is nog gezond ook. Festivals zijn zowel in het dorp als op het strand voorzien van swingende mensen die met veel plezier al dansend te avond doorbrengen. Bekende Dj's draaien heerlijke dance muziek en houden op tegen middernacht. Maar ja, als je nog door wil stappen zijn er nog een aantal kroegen en cafeetjes waar je tot 05.00 uur kan doorgaan.

 

Vakantie Zandvoort Herfst

 Ook in de herfstvakantie als de bruine bladeren weer van de bomen vallen kun je leuke trips maken naar steden als Haarlem en Amsterdam. De Stad Haarlem is al eens genomineerd als beste winkelstad van Nederland. En zeker niet voor niets want het gezellige centrum is voor het merendeel voetgangerszone waar je super goed kunt shoppen. Ook de cultuurliefhebber komt hier aan zijn trekken daar het boordevol culturele attracties zit en noemenswaardige bezienswaardigheden heeft. Amsterdam is bij uitstek de stad waar niemand zich hoeft te vervelen. Een dagje naar de dierentuin 'Artis' of een bezoek aan het 'Anne Frank huis' mag eigenlijk niet aan het dagprogramma ontbreken. Het 'Rijksmuseum of gewoon eens wandelen over de Wallen is natuurlijk ook hartstikke leuk. Kortom deze populaire kustplaats is een perfecte uitvalbasis voor het maken van allerlei uitstapjes: er is geen vakantie zoals als een vakantie in Zandvoort.

Toe aan een vakantie Zandvoort?